Badania jako podstawa projektowania maszyn przemysłu spożywczego |
|
Dyscyplina |
mechanika |
Forma prezentacji |
pokaz |
Instytucja |
Wydział Mechaniczny |
Podinstytucja |
Katedra Maszyn Przemysłu Spożywczego |
|
Miejsce prezentacji |
p. 404 a - budynek Wydz. Mechanicznego |
Data |
2004-05-27 |
Godziny |
13.00 |
Uwagi do godzin |
czas trwania - 30 min. |
|
Liczebność grup |
15 |
Ograniczenia wieku |
b.o. |
Dostęp dla osób niepełnosprawnych |
|
|
Streszczenie |
Prezentacja kilku stanowisk laboratoryjnych służących do określania parametrów podstawowych procesów jednostkowych stosowanych w inżynierii przemysłu spożywczego i ochrony środowiska.
|
|
Osoby odpowiedzialne |
dr inż. Mariusz Kosmowski, mgr inż. Miłosz Michalski |
Telefon |
347-13-81 |
E-mail |
kgerlach@sunrise.pg.gda.pl |